Rolf Schifferens volgt Horst-Werner Maier-Hunke op

Wissel in het management van DURABLE

Frankfurt/Iserlohn, 27.01.2020: In de hoofdzetel van DURABLE in het Duitse Iserlohn zal Rolf Schifferens geleidelijk de leiding overnemen van Horst-Werner Maier-Hunke.

Rolf Schifferens was tot eind 2019 lid van de raad van bestuur van Faber-Castell AG en jarenlang directeur van A. W. Faber-Castell Vertrieb GmbH. De industrie-expert neemt hiermee de globale verantwoordelijkheid over inzake verkoop, marketing, productie, ontwikkeling en logistiek van de heer Maier-Hunke, die na 40 jaar met pensioen gaat.

"DURABLE ondergaat, net als de hele industrie, een proces van strategische verandering. Ik kijk erg uit naar de uitdaging om het bedrijf in dit proces te begeleiden en met succes naar de toekomst te leiden", legt Rolf Schifferens uit.

"Ik heb diep respect voor Rolf Schifferens wegens zijn uitgebreide kennis van de eisen van de markt. Het succes in zijn laatste professionele rol onderstreept dit. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we in hem een zeer ervaren en competente manager hebben gevonden", legt Horst-Werner Maier-Hunke uit. 


Download PDF

Download dit persbericht als PDF-bestand
arrow-right-link Download