Met deze nieuwe variant van het DURABLE afrolmechanisme hecht u uw handgelflesje vast en klikt u hem aan uw kleding of rugzak.

Uw handgelflesje altijd dicht bij de hand.

Iserlohn, 24.09.2020. Regelmatig reinigen van de handen is een van de belangrijkste hygiënemaatregelen om zich te beschermen tegen een virus. De zoektocht naar desinfecterende handgel, wanneer water en zeep niet ter beschikking zijn, verloopt echter niet altijd even vlot. Dankzij het praktische afrolmechanisme van DURABLE is handgel te allen tijde toegankelijk.

Hoe werkt het? De houder is voorzien van een rubberen ring, waarin u alle gangbare kleine handgelflesjes kunt bevestigen. Met de klem kunt u houder vasthechten aan een broeksriemlus, een rugzak of een jas. Het uitrekbare touw zorgt ervoor dat de houder bevestigd blijft aan uw kleding of rugzak, terwijl u het handgelflesje naar u toe kunt trekken om uw handen te ontsmetten. Na gebruik rolt het touw met het handgelflesje zich terug op en kunt u verder doen waarmee u bezig was.

De geïntegreerde magneet zorgt ervoor dat de handgel stevig aan de houder bevestigd blijft. Is uw flesje leeg? Dan kan het snel en gemakkelijk vervangen worden door een nieuw flesje.

 

Krachtig hulpmiddel

Het afrolmechanisme EXTRA STRONG van DURABLE werd oorspronkelijk ontworpen voor kaarthouders, bedrijfspassen en sleutels. De extra sterke magneet zorgt ervoor dat het touw niet uitrekt, gegarandeerd tot een gewicht van 300 gram.  Een ideaal hulpmiddel op het werk, op school, in de winkel of op reis. Kan honderden keren per dag worden gebruikt zonder aan kracht te verliezen.

De nieuwe versie met rubberen ring is geschikt voor flessen met een fleshalsdiameter tot 20 mm. De bestaande versie is voorzien van een kleine sleutelring en een drukknoplus (geschikt voor kunststof kaarthouders). Tevens is er een versie met textielkoord verkrijgbaar, zodat de houder rond de nek kan worden gehangen.

Geschikt voor iedereen, van kleine schoolkinderen tot hun grootouders!  

 

Meer info:

BE:https://www.durable.be/be-nl/informeren-en-presenteren/toebehoren-voor-congresspelden-en-veiligheidspashouders.html?filterSeries=EXTRA%20STRONG

NL:https://www.durable.nl/informeren-en-presenteren/toebehoren-voor-congresspelden-en-veiligheidspashouders.html?filterSeries=EXTRA%20STRONG

 


Download PDF

Download dit persbericht als PDF-bestand
arrow-right-link Download

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Afrolmechanisme EXTRA STRONG met houder voor ontsmettingsmiddel
Art.nr.: 8369
Afrolmechanisme EXTRA STRONG met houder voor ontsmettingsmiddel
Extra sterke intrekbare haspel voor reisontsmettingsflessen. Met metalen clip voor bevestiging aan kleding, tassen etc.