DURABLE monitorbeugels en CAVOLINE®-kabelmanagementsystemen winnen in de categorie “Kantoor en werkplek”.

Uitstekende IT-accessoires: dubbele overwinning voor DURABLE op de Iconic Awards 2021

Iserlohn, 07.12.2020: "Uitzonderlijk goede producten" met "uitstekende designkwaliteit": Maar liefst twee van DURABLE’s IT-accessoires hebben de internationale jury van de Iconic Awards overtuigd. Tot de winnaars van 2021 in de categorie "Kantoor en werkplek" behoren zowel de functionele monitorbeugels van de Duitse merkfabrikant als het kabelmanagementsysteem CAVOLINE®.

Beide series hebben al verschillende prijzen gewonnen, waaronder de German Design Award en de Red Dot Design Award. "Design speelt een belangrijke rol in het ontwerp van alle DURABLE producten. We zijn dan ook erg blij dat ons werk ook door de erkende experts van de Iconic Awards-jury wordt erkend", legt Martina Heiland, DURABLE PR-manager, uit. “Voor ons is design echter nooit een doel op zich, maar altijd nauw verbonden met een hoog niveau van functionaliteit, om zo bijzonder efficiënte, ergonomische en veilige oplossingen te kunnen bieden voor een brede waaier van werkomgevingen".

 

Een goede uitstraling

Met de bekroonde DURABLE-monitorbeugels zorgen functionele ontwerpelementen voor een meer ergonomisch beeldschermwerk. De elegante, soepele mechanische elementen maken het voor iedere gebruiker mogelijk om de hoogte en de afstand van het beeldscherm aan te passen aan de individuele behoeften. De juiste (visuele) afstand tot het beeldscherm is immers bepalend voor de gezondheid van de ogen, een ergonomisch juiste houding en dus ook voor efficiënt werken. Het positieve effect van de DURABLE-monitorbeugels op de gezondheid.

Welzijn en prestaties zijn getest door het Instituut voor Gezondheid en Ergonomie (IGR) en bevestigd met het "Ergonomisch Product" keurmerk.

 

Opgeborgen in de kabelbox!

Geen kabelwarboel meer! Met CAVOLINE® kunnen kabels en stekkerdozen worden getemd en netjes worden geleid. De kabelbox van het kabelmanagementsysteem is verkrijgbaar in grijs en antraciet en biedt, afhankelijk van de grootte, voldoende ruimte voor een 3 of 5-voudige stekkerdoos. Het hoogwaardige design wordt aangevuld met slimme details zoals een ronde kabelopening, zachte componenten ter bescherming van de kabels bij in- en uitgangen en brandvertragend materiaal.


Download PDF

Download dit persbericht als PDF-bestand
arrow-right-link Download

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Kabelbox CAVOLINE® BOX S
Art.nr.: 5035
Kabelbox CAVOLINE® BOX S
Hoogwaardige kabelbox van vlamvertragende kunststof. Met openingen voor optimale kabelgeleiding.
Kabelbox CAVOLINE® BOX L
Art.nr.: 5030
Kabelbox CAVOLINE® BOX L
Hoogwaardige kabelbox van vlamvertragende kunststof. Met openingen voor optimale kabelgeleiding.
Monitorbeugel PRO met arm voor 1 scherm, bureaubevestiging met klem
Art.nr.: 5083
Monitorbeugel PRO met arm voor 1 scherm, bureaubevestiging met klem
Een flexibele monitorarm met een bureauklem. Eenvoudige instelling van het scherm door interne gasveer.
Monitorbeugel PRO met arm voor 1 scherm, bureaubevestiging met doorvoer
Art.nr.: 5084
Monitorbeugel PRO met arm voor 1 scherm, bureaubevestiging met doorvoer
Een flexibele monitor beugel met doorlopende montageoptie. Eenvoudige instelling van het scherm door interne gasveer.