09.08.2022

TESTIMONIAL: Tablethouders op de trein

Ideaal voor de treinmedewerkers om informatie op te zoeken, betalingen te innen of bestellingen op te nemen. Met de trein is het altijd een beetje reizen. Reizigers hebben er rustig de tijd om een filmpje te bekijken op de tablet. Ook het treinpersoneel maakt steeds meer gebruik van tablets tijdens het uitvoeren van dagelijkse taken. Zo kunnen ze gemakkelijk informatie opzoeken voor passagiers, dienstroosters bekijken of gebruik maken van een betaalsysteem.

 

Een ergonomische tablethouder is daarom essentieel. De Deutsche Bahn maakt hiervoor gebruik van de hoogwaardige en flexibele tablethouder van het Duitse merk DURABLE. De tablethouders worden er ingezet in de bistro’s van de ICE-treinen. De medewerkers nemen er bestellingen mee op en rekenen er mee af. Dankzij de tablethouder kan de tablet gebruiksvriendelijk worden bediend (ideale positie – ergonomisch – binnen handbereik).

 

Een aangepaste versie voor deze specifieke toepassing

DURABLE ontwikkelt en produceert dit product in eigen filialen in Duitsland. Daardoor kan het producten aanpassen naar specifieke wensen van de gebruiker. Dat gebeurde ook met deze tablethouders voor de Deutsche Bahn. Naast de standaard diefstalbeveiliging werd de tafelversie ook uitgerust met bevestigingsgaten en een opening voor de oplaadkabel. Zo kan de houder heel gemakkelijk aan de balie van de bistro worden vastgemaakt en zit de kabel netjes weggewerkt onder het werkblad.

 

Uiteenlopende toepassingsmogelijkheden

Het tablethouderassortiment en de toepassingsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Naast deze tafelversie ontwikkelde DURABLE ook tablethouders die met een klem kunnen worden bevestigd of aan een wand kunnen worden vastgeschroefd. Zelfs voor tablets in een beschermhoes zijn er aparte modellen ontwikkeld, ideaal voor bijvoorbeeld industriële omgevingen waar robuustheid nodig is.

 

Bij alle modellen is het volledige scherm van de tablet zichtbaar en kan de houder 360° worden gedraaid zodat er gemakkelijk van liggend naar staand formaat kan worden geswitcht. Dankzij het hoogwaardige aluminium en het met rubber beklede oppervlak zijn de tablethouders bijzonder robuust en tegelijk zacht voor uw tablet.  

 

Extra gebruiksvoorbeelden en antwoorden op veelgestelde vragen zijn te vinden op onze tablethouder landingpage.


Download PDF

Download dit persbericht als PDF-bestand
arrow-right-link Download