Geschikt voor alle glazen oppervlakken, zelfs gebogen ruiten. Ideaal voor etalages, toonbanken en voorruiten dankzij de hitte- en UV-bestendige folie met statische hechting. Laat geen lijmresten na. Ook geschikt voor PVC en acryl.

Informatie die blijft hangen: de nieuwe infohoes van DURABLE

Iserlohn, 8/06/2021 Welke specificaties heeft deze tweedehands auto? Welke huizen heeft een immomakelaar momenteel in zijn vitrine? Wat zijn de speciale aanbiedingen van vandaag in de toonbank? Welke gerechten zijn er vandaag bij het buffet verkrijgbaar? Sommige informatie verandert dagelijks en vereist presentatiehulpmiddelen die snel en flexibel aanpasbaar zijn.

DURABLE - specialist in moderne werkplekoplossingen – ontwikkelde daarom een nieuwe infohoes. Deze hoes biedt bescherming aan uw papieren A4 insert én zorgt er voor dat het oppervlak waarop u wenst te presenteren niet beschadigd wordt. Het is tevens een mooi ogend alternatief voor moeilijk te bevestigen en onaantrekkelijke plakbandoplossingen: Met de nieuwe infohoes van DURABLE kunt u informatie in een handomdraai professioneel presenteren.

 

Lijmvrije bevestiging door middel van statische werking

Dankzij de statische werking van de hoes is de bevestiging lijmvrij, daardoor kan de infohoes gemakkelijk verplaatst worden en kan ook de insert gemakkelijk worden vervangen indien nodig. De hoes is namelijk voorzien van een uitsnijding op de ommezijde, hiermee kunt u het A4 document gemakkelijk in de hoes schuiven.

Eens de insert in de hoes zit, verwijdert u de beschermfolie en drukt u de infohoes tegen het oppervlak. Wenst u de hoes te verplaatsen? Trek hem dan los van het oppervlak en druk opnieuw aan op de gewenste plaats. Klaar!

De infohoes is bestand tegen zonlicht en hitte - een groot voordeel voor displays in etalages en op autoruiten. Geschikt voor glas, maar ook voor PVC schermen of acrylwanden. Met de online software op duraprint.eu creëert u in een handomdraai inserts. De sjablonen helpen u bij het ontwerpen van uw informatiebladen en aankondigingen.

Verkrijgbaar per stuk of in een verpakking van vijf stuks.


Download PDF

Download dit persbericht als PDF-bestand
arrow-right-link Download

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Infohoes A4 statische hechting
Art.nr.: 5014
Infohoes A4 statische hechting
Infohoes voor A4 documenten. UV- en hittebestendig, te bevestigen op glas, acryl of PVC door statische bevestiging.
Infohoes A4 statische hechting retailverpakking
Art.nr.: 5015
Infohoes A4 statische hechting retailverpakking
Infohoes voor A4 documenten. UV- en hittebestendig, te bevestigen op glas, acryl of PVC door statische bevestiging.