mooie erkenning voor het innovatief, functioneel en ingenieus ontwerp

German Innovation Award en IF Design Award voor de DURABLE monitorbeugels:

Iserlohn, 18/05/2021 Een "geslaagd huwelijk tussen vorm en functionaliteit". Zo omschreven zowel de jury van de German Innovation Award als de jury van de iF Design Award de nieuwe monitorbeugels van DURABLE. Daarenboven noemden ze de behaalde combinatie van design, vormgeving en gebruikte materialen  een "uitzonderlijke innovatieve prestatie".

 

German Innovation Award

De jury van de German Innovation Award beoordeelt producten en oplossingen uit alle bedrijfstakken. De focus ligt op gebruiksvriendelijke, innovatieve ontwerpen die gebruiksgemak toevoegen voor de mensen die er gebruik van maken. De prijs wordt uitgereikt door de German Design Council, Duitslands belangrijkste autoriteit op het gebied van design en merken.

 

iF Design Award

De winnaars van de iF Design Award 2021 werden gekozen door een jury bestaande uit 98 internationale experts, die in totaal 9.059 inzendingen moesten beoordelen. De jury gaf niet alleen punten voor originaliteit, functionaliteit en innovativiteit, maar ook voor de mate waarin de producten ten goede komen aan werkplekken, de maatschappij en het milieu in het algemeen.

Intussen mogen de monitorbeugels van DURABLE reeds 5 verschillende awards en certificaten op hun naam schrijven. Voordat ze als winnaar uit de bus kwamen bij de German Innovation Awards en een 'Special Mention' kregen van de jury van de iF Design Awards, konden ze vorig jaar reeds een Iconic Award en een German Design Award in de wacht slepen. Daarnaast ontvingen ze ook een IGR Certificaat voor hun bijdrage aan de gezondheid en ergonomie op het werk.

 

Functioneel, esthetisch én ergonomisch

De functionele elementen van onze monitorbeugels maken het werken aan een beeldscherm ergonomischer. Dankzij de elegante, traploos verstelbare mechanische elementen kan elke gebruiker de hoogte, de leeshoek en de afstand van de monitor aanpassen aan zijn persoonlijk voorkeur. De functionaliteit gaat echter niet ten koste van de esthetiek.  Gebruikers en juryleden getuigen van het all-round succes van ons ontwerp, mede dankzij de kwalitatieve en verfijnde materialen.

 

Design en kwaliteit voorop in de bedrijfsvisie van DURABLE

De voorbije jaren heeft DURABLE meer dan 100 prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. Een erkenning voor de uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid van onze productontwerpen. Consumenten die voor DURABLE-producten kiezen, weten dat ze kiezen voor efficiënte, betrouwbare oplossingen die hun werkomgeving op lange termijn zullen verbeteren.

 

Meer info

BE: https://www.durable.be/be-nl/blog/monitormounts.html
NL: https://www.durable.nl/blog/monitorbeugels.html


Download PDF

Download dit persbericht als PDF-bestand
arrow-right-link Download

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Monitorbeugel PRO met arm voor 1 scherm, bureaubevestiging met klem
Art.nr.: 5083
Monitorbeugel PRO met arm voor 1 scherm, bureaubevestiging met klem
Een flexibele monitorarm met een bureauklem. Eenvoudige instelling van het scherm door interne gasveer.