18.05.2022

Gebruik uw beeldscherm op ooghoogte

DURABLE ontwikkelde nieuwe ergonomische laptopstandaards en tablethouders.

 

Een serie of film streamen, bureauwerk verrichten of contentwebsites raadplegen. Het kan op elke plek dankzij de laptop of tablet.  Aan de keukentafel, in een café, in lesruimtes, co-workingspaces, op de trein of kortom elke plek met wifi-toegang.  Vaak wordt een goede ergonomie echter uit het oog verloren, ten spijt van de gezondheid, meer specifiek de rug en nek.

 

Als fabrikant van kantoormateriaal en new work solutions brengt DURABLE een oplossing. Dit in de vorm van stevige houders waarmee het scherm van een laptop of tablet aanzienlijk kan worden verhoogd. Er is keuze uit verschillende alternatieven die ofwel makkelijk op te vouwen en mee te nemen zijn ofwel ideaal zijn om te combineren met een extern toetsenbord en muis of een tweede beeldscherm.

 

Alle modellen zijn vervaardigd in Duitsland en hebben een hoogwaardige aluminium afwerking en een eigentijds design. Gegarandeerd elk scherm op de perfecte hoogte én ergonomisch vriendelijk werken.

 

Laptop standaard RISE

De DURABLE laptopstandaard RISE is geschikt voor laptops met een schermgrootte van 10 tot 17 inch en een gewicht tot 5 kg. Zeer robuust dankzij het 3,5 mm dik aluminium. Zowel de hoogte als de leeshoek kunnen traploos worden aangepast. De stevige houder blijft stabiel tijdens het werken op de laptop. Rubberen kussentjes voorkomen krassen op de tafel of het bureau.

 

Wie regelmatig lang met een laptop werkt weet dat het apparaat behoorlijk warm kan worden. Daarom zijn er in het ontwerp van de laptopstandaard luchtgaten voorzien waardoor de warmte kan worden afgevoerd.  Ook de aluminium plaat van de standaard voert de warmte af. Dankzij de grote verzonken handgreep hoeft de laptop niet uit de standaard te worden gehaald om hem te openen of te sluiten. Bij niet-gebruik kan de laptopstandaard RISE eenvoudig worden ingeklapt en opgeborgen zonder veel ruimte in beslag te nemen.

 

Laptop standaard FOLD

De DURABLE laptopstandaard FOLD is een überlicht model dat ideaal is voor onderweg. De standaard is geschikt voor apparaten met een schermgrootte tot 15 inch en een gewicht tot 10 kg. Geleverd met een handig tasje waarin hij opgevouwen kan meegenomen worden naar gelijk welke werkplek zonder veel ruimte in beslag te nemen. Instelbaar op zes verschillende hoogteniveaus, zodat er afhankelijk van de hoogte van het werkplekoppervlak altijd een optimale hoogte kan worden ingesteld. Van een lage cafétafel tot een hoger co-workingbureau.

 

Tablethouder RISE

Net als de laptopstandaard RISE is deze versie voor tablets traploos verstelbaar. Ideaal voor het werken, studeren, koken of streamen met een optimaal comfort en de perfecte leeshoek. Geschikt voor tablets met een gewicht tot 1 kg en een formaat tot 13 inch. Ook deze standaard kan eenvoudig worden ingeklapt en opgeborgen zonder veel ruimte in beslag te nemen.


Download PDF

Download dit persbericht als PDF-bestand
arrow-right-link Download

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Tablethouder RISE
Art.nr.: 8940
Tablethouder RISE
Universeel verstelbare standaard voor tablets en smartphones tot 13″. Met traploze hoogte- en leeshoekinstelling.
Laptop standaard FOLD
Art.nr.: 5051
Laptop standaard FOLD
Compacte tafelstandaard voor laptops en tablets tot 15 inch. Ruimtebesparend, inklapbaar en verstelbare hoogte in 6 stappen.
Laptop standaard RISE
Art.nr.: 5050
Laptop standaard RISE
Standaard voor laptops en tablets van 10 tot 17 inch. De hoogte en leeshoek zijn traploos verstelbaar.