Moderne werkplekken vragen om flexibele inrichtingsoplossingen. De multifunctionele QUADRO® trolleys van DURABLE combineren de grootst mogelijke veelzijdigheid met stijlvolle elegantie.

De nieuwe QUADRO® multifunctionele trolleys van DURABLE.

Uitermate functioneel

Steeds minder medewerkers hebben een vaste werkplek. De ene dag wil men zich bijvoorbeeld in een rustige omgeving concentreren op het maken van een presentatie, terwijl men de andere dag intens moet samenwerken met collega's in een vergaderzone. Bij beide situaties moet de nodige apparatuur en werkmateriaal binnen handbereik zijn. De twee nieuwe mobiele trolleys QUADRO® MULTI TROLLEY BASIC en QUADRO® MULTI TROLLEY ADVANCED zijn ideale opbergoplossingen voor kantoormateriaal, maar ook voor bv. cateringmateriaal. Ze zijn uitgerust met vier stevige wielen om gemakkelijk te verplaatsen. Twee van de vier wielen zijn voorzien van een blokkeersysteem, zodat de trolley stevig blijft staan waar nodig. Voor een comfortabele verplaatsing is het ADVANCED model voorzien van handgrepen.

Smaakvol design

Om de concentratie en creativiteit te bevorderen wordt er in moderne werkomgevingen doelgericht gekozen voor bepaalde kleuren en ontwerpen. Deze trolleys zijn hierop de perfecte aanvulling dankzij hun hoogwaardige materialen, helder design en trendy kleuren.

Praktisch

De trolleys zijn gemaakt van bijzonder robuust, krasvast, vocht- en vlambestendig materiaal. Ze worden geleverd met een ruime lade die zacht sluit. De resterende ruimte kan worden ingedeeld naar persoonlijke wens met behulp van de verstelbare plank. Bij het BASIC-model is de opbergruimte open en toegankelijk, terwijl de ADVANCED-versie voorzien is van een deur om de inhoud te verbergen. Beide trolleys zijn voorzien van twee kabelopeningen - één aan de achterkant en één aan de onderkant. Dat maakt het eenvoudig om elektrische apparatuur zoals laptops of koffiemachines te vervoeren en aan te sluiten op de stroomvoorziening op de plaats van bestemming.

Veelzijdig

QUADRO® Multi Trolleys kunnen flexibel worden ingezet in verschillende werkomgevingen:
- op kantoor
- in thuiskantoren of woonkamers
- in vergaderzalen...
- in keukens of kitchenettes
- in wachtkamers van artsenpraktijken, verzekeringsmaatschappijen, administratieve diensten,…

Bekijk alle foto’s op onze webpagina:
https://bit.ly/2HyE4c3


Download PDF

Download dit persbericht als PDF-bestand
arrow-right-link Download

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Multifunctionele trolley QUADRO® ADVANCED
Art.nr.: 3131
Multifunctionele trolley QUADRO® ADVANCED
Gesloten multifunctionele trolley in modern design. Met soft close lade, kabeluitgangen en 2 handgrepen.
Multifunctionele trolley QUADRO® BASIC
Art.nr.: 3132
Multifunctionele trolley QUADRO® BASIC
Open multifunctionele trolley in modern design. Met soft close lade en kabeluitgangen.