Hall 3.0, stand B81 // DURABLE TABLET HOLDER WALL PRO // pivots up to 88° // Available from end of January 2019

De nieuwe DURABLE TABLET HOLDER WALL PRO is veelzijdig inzetbaar.

Tablets hebben hun weg gevonden naar de werkplek en worden bijvoorbeeld gebruikt als elektronische kassa, interactief restaurantmenu, mobiel patiëntendossier of digitaal leermiddel. Het apparaat heeft zich ook stevig verankerd in het privégebruik: 47,5% van alle huishoudens heeft een tablet (Bundesanstalt für Statistik Deutschland, 2018). Waar en hoe de tablet ook wordt gebruikt, DURABLE biedt met het TABLET HOLDER assortiment de perfecte oplossing voor meer efficiëntie, betere ergonomie en meer veiligheid bij het gebruik ervan.

 

Uitermate functioneel

De nieuwe wandmodule TABLET HOLDER WALL PRO draait van 0° tot 88° - ideaal om  gegevens in te voeren, maar ook als beweegbaar infoscherm. Geschikt voor tal van sectoren zoals industrie, logistiek, hotel,  restaurant, administratie,… in het dagelijks leven als bedieningsterminal voor smart home installaties of in keukens voor het raadplegen van recepten. Te gebruiken met tablets van verschillende merken en groottes van 7" tot 13". Eenvoudig te draaien van staand naar liggend scherm. De houder beschikt over een diefstalbeveiliging en een slim kabelmanagementsysteem.

Met het nieuwe wandmodel creëert DURABLE nieuwe en efficiënte manieren om tablets te gebruiken. Het assortiment bestaat nu uit zes verschillende modellen:

1. TAFELMODEL
2. TAFELKLEM MET ZWENKARM
3. WANDMODULE
4. WANDMODULE MET ZWENKARM
5. WANDMODULE MET VERSTELBARE LEESHOEK
6. VLOERMODEL

Het design van alle producten heeft heldere lijnen en een hoogwaardig metalen oppervlak met een matte glans, waardoor ze ideaal zijn voor elke omgeving. Oplaadkabels voor de tablet kunnen, afhankelijk van het model, discreet worden verborgen in een kabelkanaal. Alle houders zijn bovendien voorzien van een diefstalbeveiliging.


Download PDF

Download dit persbericht als PDF-bestand
arrow-right-link Download

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Wandhouder voor tablet TABLET HOLDER WALL PRO
Art.nr.: 8935
Wandhouder voor tablet TABLET HOLDER WALL PRO
Tablethouder, geschikt voor tablets van 7 tot 13 inch. Wandmodel met instelbare leeshoek.