Winnaar in de categorie Office

De kabelbox van DURABLE ontvangt een iF Design Award 2020

Iserlohn, 17.02.2020. De CAVOLINE® kabelopbergbox heeft dit jaar de iF DESIGN AWARD gewonnen en is daarmee een van de winnaars van het wereldberoemde designlabel. De oplossing voor modern kabelmanagement werd bekroond in de categorie "Office".

CAVOLINE® heeft de 78-koppige, onafhankelijke en internationale vakjury kunnen overtuigen met haar uitmuntende design. De box voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit en esthetiek. De box in uitstekende materiaalkwaliteit is verkrijgbaar in de maten S of L en biedt voldoende ruimte voor een 3 of 5-polige stekkerdoos en overtollige kabellengtes. Dit maakt het een belangrijk hulpmiddel voor een duidelijk overzicht en het verminderen van struikelgevaar. De stofvrije opslag van de stekkeraansluitingen kan de levensduur van de elektronische apparaten verlengen.

Het strakke en toch functionele ontwerp integreert zich perfect in het moderne kantoor of thuiskantoor. De hoogwaardige oppervlakteafwerking in lichtgrijs of antraciet geeft het materiaal een stijlvolle uitstraling en zorgt voor een strak interieur. Slimme details zoals een opening voor opladers aan de bovenzijde, extra zachte componenten ter bescherming van de kabels bij de in- en uitgangen en het vlamvertragende materiaal maken het doordachte concept compleet. Alle CAVOLINE® -boxen worden in Duitsland geproduceerd. DURABLE garandeert hiermee een hoge productiekwaliteit.


Download PDF

Download dit persbericht als PDF-bestand
arrow-right-link Download

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Kabelbox CAVOLINE® BOX L
Art.nr.: 5030
Kabelbox CAVOLINE® BOX L
Hoogwaardige kabelbox van vlamvertragende kunststof. Met openingen voor optimale kabelgeleiding.
Kabelbox CAVOLINE® BOX S
Art.nr.: 5035
Kabelbox CAVOLINE® BOX S
Hoogwaardige kabelbox van vlamvertragende kunststof. Met openingen voor optimale kabelgeleiding.