De nieuwe mobiele tv-wagen van DURABLE is reeds een prijswinnaar vóór de marktintroductie: winnaar van een German Design Award 2022 in de categorie Excellent Product Design, Kantoormeubilair

COWORKSATION®: videoconferenties lopen voortaan op wieltjes

Iserlohn, 15.11.2021 Volgens een recente studie die deze zomer door Framery is uitgevoerd, verwacht 89% van de Europese bedrijven dat het aantal videoconferenties met 100 tot 500% zal toenemen. En dat is geen grote verrassing: sinds de COVID-19 pandemie zijn in de meeste bedrijven nieuwe werkstijlen ontstaan. Medewerkers kunnen niet alleen op kantoor, maar ook thuis of in coworking spaces met elkaar communiceren via videogesprekken.

DURABLE, de expert op het gebied van Modern Werken, heeft de trend voor werken op afstand opgepikt en een eigentijdse oplossing ontwikkeld voor het flexibele gebruik van monitors en tv-schermen. COWORKSATION® is een mobiele tv-wagen van hoogwaardige materialen en voorzien van veel praktische details voor technologie en kabelbeheer. Dankzij het heldere, functionele ontwerp past het in alle (werk)omgevingen.

 

Cowork + Conversation = COWORKSATION®

Een hybride presentatie in de vergaderzaal 's morgens, projectplanning in de cafetaria 's middags met collega's van over de hele wereld en later een videogesprek op kantoor - het is allemaal eenvoudig te volgen met de nieuwe COWORKSATION®.

Deze flexibele mediatrolley gaat mee op reis en kan alle benodigde videoapparatuur vervoeren, zoals monitor, afstandsbediening, verlengkabel, mini-pc, muis en toetsenbord. Alle kabels zijn weggewerkt in het aluminium profiel. Dat betekent dat alle apparaten en componenten klaar zijn voor gebruik zonder dat er kabels naar beneden hangen die struikelgevaar veroorzaken. COWORKSATION® is de ideale bevestigingstool voor een beeldscherm om te communiceren en te presenteren.

 

Intelligente details

COWORKSATION® is uitgerust met een veilige, in de hoogte verstelbare, beugel voor televisies van 19" tot 43" die voorzien zijn van een standaard VESA bevestigingsmaat (75x75 tot 200x200 mm). Dankzij de robuuste handgreep en de vier stabiele 75 mm wieltjes is de mobiele wagen gemakkelijk te verplaatsen. Twee wieltjes met blokkeersysteem zorgen ervoor dat hij op zijn plaats blijft wanneer dat nodig is. Dankzij de slimme constructie neemt deze flexibele trolley niet veel ruimte in beslag wanneer hij niet wordt gebruikt. Smalle, verticaal geplaatste compartimenten bieden plaats aan een mini PC en diverse IT- en technologieaccessoires.

 

Bekroond design

De voorbije jaren heeft DURABLE meer dan 100 prestigieuze prijzen gewonnen voor de hoge functionaliteit en het uitstekende design van zijn producten. Met zijn nieuwe tv-wagen bewijst het Duitse merk eens te meer zijn grote designexpertise. Ondanks het feit dat COWORKSATION® nog maar net op de markt is, werd het al bekroond met de German Design Award 2022 in de categorie Excellent Product Design, Kantoormeubilair


Download PDF

Download dit persbericht als PDF-bestand
arrow-right-link Download

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Mobiele TV wagen COWORKSATION®
Art.nr.: 3702
Mobiele TV wagen COWORKSATION®
Flexibele mediatrolley voor bv videoconferenties. Met universele VESA bevestiging, geïntegreerd kabelbeheer en compartimenten voor accessoires.