Informatiekader DURAFRAME®

Dit kader helpt je om documenten op te hangen op kantoor, in ziekenhuizen, horeca, winkels of gewoon thuis. Geen gedoe met plakband.

Ecolabel Blauwe Engel

Ontdek onze nieuwe hoogwaardige bureau-accessoires met ecolabel. Goed voor het milieu, oogt mooi op je bureau en zorgt voor de nodige orde.

De moderne werkplek

Werk je afwisselend thuis en op kantoor? Of in een coworking space? Dan zijn onze oplossingen voor digitaal bereikbare en flexibele werknemers iets voor jou.


Producten en oplossingen voor de moderne werkplek

Met intelligente oplossingen helpen we jou om, als een echte professional, succesvol te zijn in de werkwereld van vandaag en morgen. Onze producten staan altijd garant voor kwaliteit, design en functionaliteit. We hebben intussen meer dan 100 jaar ervaring (sinds 1920) in het ontwikkelen van professionele benodigdheden voor de werkplek. DURABLE staat met ongeveer 700 personeelsleden tot jouw dienst, verdeeld over de hoofdzetel in het Duitse Iserlohn en verschillende dochterondernemingen in Europa en de VS.

Ontdek ons professioneel assortiment! Wil je jouw werkplek organiseren, heb je nood aan kantoorbenodigdheden, zoek je middelen om informatie te delen of te presenteren, wil je signalisatie aanbrengen, jouw winkelruimte of magazijn efficiënt inrichten of wil je gewoon kennismaken met nieuwe hedendaagse werkplekoplossingen? Laat je dan volop inspireren door onze portfolio!

Oplossingen en producten

Doe inspiratie op voor de werkplek van jouw sector.