De moderne werkplek

Werk je afwisselend thuis en op kantoor? Of in een coworking space? Dan zijn onze oplossingen voor digitaal bereikbare en flexibele werknemers iets voor jou.

We beschermen het klimaat

Ontdek onze holistische aanpak, ecologische voetafdruk en certificatie als koolstofneutraal bedrijf.

Focus je op ergonomie?

Dan helpen we je graag. Wees bewust van de belangrijkste factoren voor een goede gezondheid op het werk en ontdek de juiste apparatuur ter ondersteuning.


Je vindt hier oplossingen voor je thuiswerkplek, bedrijfslocatie of handelszaak

DURABLE produceert intelligente oplossingen om jou, als een echte professional, succesvol te laten zijn in de werkwereld van vandaag en morgen. Je kan rekenen op meer dan 100 jaar ervaring (sinds 1920) en benodigdheden voor élke werkplek. Vanuit de hoofdzetel in Duitsland (Iserlohn) en ons lokaal Benelux-kantoor verdelen we onze oplossingen via gespecialiseerde verdelers.


Wil je jouw werkplek organiseren, zoek je hulpmiddelen om informatie te delen of te presenteren, jouw winkelruimte of magazijn efficiënt in te richten of wil je kennismaken met nieuwe hedendaagse werkplekoplossingen? Laat je dan volop inspireren op deze website! De producten staan altijd garant voor kwaliteit, design en functionaliteit.


Waarvoor zoek jij een oplossing?

DURABLE-producten zijn geschikt voor meerdere werkplekken.
Zo kan je onze tablethouders zowel gebruiken in de keuken, op het bureau als in een hotellobby.
Hieronder vind je alvast enkele hot topics waarin we de mogelijkheden van onze producten toelichten.

Andere mogelijkheden vind je hier.