Menu
22-10-2018

ORGATEC KEULEN: 4 themawerelden met werkplekoplossingen

Op de beursstand van DURABLE kunt u inspiratie op doen in 4 verschillende werkplekomgevingen: een moderne werkplek, een open ruimte, een welkomstbalie en een pauzeerruimte.

De toekomst van het werk begint nu - DURABLE laat u op Orgatec zien hoe dit het best wordt aangepakt.  Er zullen innovatieve productoplossingen worden geïllustreerd die inspiratie en informatie geven voor de werkomgeving van vandaag en morgen.


Een moderne werkplek

Mobiel werken, bureaudelen, het verhogen van de productiviteit door het bevorderen van de gezondheid: de vereisten voor werkplek 4.0 zijn niet dezelfde als die in een klassiek kantoor. DURABLE presenteert in de moderne werkplek oplossingen die aanpasbaar en dus flexibel zijn. Dit omvat premium tablethouders, multifunctionele trolleys en de nieuwe LUCTRA® VITAWORK® lamp voor optimale ruimteverlichting.

Open ruimte
Transparantie, teamwork en creatief brainstormen: geïntegreerde communicatieruimtes of vergaderzones in open kantoorlandschappen bevorderen de communicatie. DURABLE toont organisatie-, presentatie- en verlichtingsoplossingen voor open ruimtes, zoals de mobiele LUCTRA® FLEX® Human Centric Lighting lamp, TABLET HOLDER en, als eerste ter wereld, de flexibele magneetstrip DURAFIX® . De innovatieve magneetstrook kan overal onmiddellijk worden gebruikt voor het ophangen van documenten in klein en groot formaat.

Welkomstbalie
U krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken - daarom moeten ontvangstruimtes niet alleen perfect georganiseerd zijn, maar moeten ze ook de bezoekers helpen hun weg te vinden en een positieve indruk geven van het bedrijf en zijn diensten. DURABLE, een toonaangevende specialist op het gebied van bewegwijzering, presenteert hier niet alleen deurbordjes en vloerstandaards, maar ook het meermaals bekroonde DURAFRAMEhttps://www.durable.nl/actueel/duraframer.html® informatiekader. Het is uiterst eenvoudig te gebruiken: Bevestigen op een glad en effen oppervlak, openen, een informatieblad of (afhankelijk van het formaat) een poster plaatsen, weer sluiten en klaar.

Pauzeerruimte
Praten en ontspannen: regelmatige pauzes vervullen verschillende belangrijke functies. Dit heeft tot gevolg dat werkgevers geadviseerd zijn om hun pauzeruimte gezellig en functioneel in te richten. DURABLE richt zich op mobiele catering en eenvoudige informatieoplossingen, zoals de COFFEE POINT BOX in verschillende formaten, geschikt voor de opslag van koffie en theeapparatuur en voor het serveren van dranken. Het nieuwste DURAFRAME® informatiekader kan direct aan de muur worden bevestigd en worden gebruikt als een praktisch, bijzonder flexibel bulletinboard in de pauzeruimte.

De beurs vindt plaats van 23 tot 27 oktober 2018 in de Kölnmesse te Keulen. U vindt DURABLE in hal 08.1, op stand A061. 

Nuttige links:
Orgatec beurs:
http://www.orgatec.com

 

Contact
Kenneth Meirlaen - Marketing Manager Benelux
kenneth.meirlaen@durable.be
+32 9 281 26 47