Menu
25-01-2019

Nieuwe werkomgevingen – DURABLE op Paperworld

26 tot 29 januari 2019, hal 3.0, stand B81 // Ervaar eigenhandig de verschillende werkomgevingen op de stand van DURABLE: Modern Werk, Open Ruimte, Receptie, Koffieruimte, Verkooppunt, Magazijn / Productie, Inkomhal, Thuiskantoor.

Iserlohn, 08/01/2019: Vandaag de dag zijn de eisen voor moderne werkomgevingen even divers als de verschillende sectoren en beroepen. DURABLE speelt in op de snel veranderende uitdagingen met innovatieve productoplossingen. De experts op het gebied van moderne werkconcepten gaan daarbij verder dan de grenzen van typische kantoortoepassingen en presenteren op deze beurs uitgebreide concepten voor verschillende werkomgevingen.

“Wij bieden bezoekers de mogelijkheid om kennis te maken met huidige werktrends en onze toekomstgerichte organisatie- en presentatieoplossingen die aansluiten op deze trends”, aldus Martina Heiland, PR-manager bij DURABLE. Heiland stelt ook dat het bedrijf zich altijd richt op het grotere geheel en zich nooit beperkt tot stand-alone oplossingen.

 

Op Paperworld presenteert DURABLE acht van de belangrijkste werkomgevingen:

 

Modern Werk

Technische apparaten met veel kabels zijn tegenwoordig op bijna elke kantoorwerkplek te vinden. Om al deze kabels effectief te organiseren, presenteert DURABLE onder het thema Modern Werk zijn CAVOLINE® kabelmanagement, dat orde en veiligheid creëert. Daarnaast zijn er innovatieve oplossingen om mobiel te werken en het delen van bureaus te ontdekken.

 

Open Ruimte

Ze zijn bedoelt om synergieën tussen collega’s vrij te maken en transparantie en teamwork aan te moedigen: kantoren met een open ruimte! Geïntegreerde communicatie-eilanden of ontmoetingszones ondersteunen de uitwisseling van standpunten tussen collega’s in het belang van een productieve samenwerking, zonder andere collega’s te storen. DURABLE toont organisatie-, presentatie- en verlichtingsoplossingen om open kantoren om te vormen tot succesvolle kantoren.

 

Receptie

U krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken – dit geldt in het bijzonder voor de receptie. DURABLE, een toonaangevende expert op het gebied van bewegwijzeringsoplossingen, laat zien hoe de inkom er zowel uitnodigend als informatief kan uitzien met behulp van onder andere het nieuwe DURAFRAME® WALLPAPER informatiekader. Dit nieuwe product is geschikt voor gevoelige oppervlakken z

 

Koffieruimte

Chatten en ontspannen – regelmatige pauzes vervullen verschillende belangrijke functies. DURABLE presenteert oplossingen voor een functioneel en comfortabel ontwerp van de koffieruimte, zodat de medewerkers zich tijdens de pauzes kunnen ontspannen en met elkaar kunnen communiceren.

 

Verkooppunt

Een goede productpresentatie is essentieel in de verkoop. Met de DURAFRAME® informatiekaders, het complete assortiment aan bewegwijzeringsopties – van naambadges en muurborden tot vloerstandaards – en de TABLET HOLDER FLOOR biedt DURABLE zowel analoge als digitale presentatieoplossingen voor het verkooppunt.

 

Magazijn / Productie

Lean management is het efficiënte, lean organisatieconcept voor productie en logistiek. Moderne markeringsoplossingen zorgen voor de vereiste duidelijkheid. Onder dit thema presenteert DURABLE nieuwe C-profielen, scannerrails en nog veel meer.

 

Inkomhal

Bezoekersmanagement is een belangrijk element, niet alleen bij het organiseren van evenementen, maar ook als onderdeel van de normale dagelijkse gang van zaken. Met Europa’s toonaangevende badge-expert kunnen allround oplossingen in een mum van tijd worden geïmplementeerd, inclusief softwareondersteuning.

 

Thuiskantoor

De grenzen tussen werk en privéleven vervagen. Voor het groeiende aantal werknemers dat (soms) thuis werkt, biedt DURABLE hoogwaardige producten die ook goed passen in een privé-omgeving. VARICOLOR® MIX, de nieuwste toevoeging aan de met designawards bekroonde ladekastenserie, combineert een fris kleurenschema met de beproefde VARICOLOR® kwaliteitskenmerken.

www.durable.be of www.durable.nl

 

 

Over DURABLE: 

Met intelligente oplossingen ondersteunt DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG professionals om succesvol te zijn in de wereld van vandaag en morgen. DURABLE heeft bijna 100 jaar expertise in professionele presentatie- en organisatieconcepten, die wereldwijd in vele beroepen worden toegepast. De toekomstgerichte onderneming identificeert werktrends en ontwikkelt innovatieve concepten om tegemoet te komen aan de behoeften van de veranderende professionele wereld. Trots premium, de portfolio van DURABLE toont uitmuntendheid in kwaliteit, design en functionaliteit.

Met zijn LUCTRA® verlichtingsmerk zorgt het bedrijf voor de beste belichting van uw werkplek. DURABLE heeft wereldwijd meer dan 700 medewerkers in dienst, verdeeld over het hoofdkantoor in Duitsland en dochterondernemingen van Europa tot de VS.  Meer informatie vindt u op www.durable.be of www.durable.nl