Menu
17-10-2018

Nieuw in ons assortiment: DURAFIX®

Zelfklevende magneetstroken voor het ophangen van notities en documenten.

Past overal!
DURAFIX® kan geplaatst worden op elk oppervlak dat glad en sterk is, zelfs op ronde oppervlakken zoals pilaren. Dit biedt de gebruiker maximale flexibiliteit, vooral omdat alle DURAFIX® producten kunnen worden verwijderd zonder sporen na te laten.

DURAFIX® is verkrijgbaar in zilver, blauw en zwart. Het assortiment omvat: een klem van 60 mm, een strook van 210 mm en 297 mm en een magneetstrip op rol. De gebruiksmethode is voor alle producten dezelfde: vouw de magneten open, plaats het gewenste document tussen de magneten en vouw de magneten terug dicht, klaar! Na gebruik kan de magneetstrip worden verwijderd zonder sporen na te laten.

Met DURAFIX® CLIP, de variant van 60 mm breed, hecht u memo's, notities of visitekaartjes overzichtelijk vast. Ideaal voor gebruik op kantoor en het thuiskantoor.

Met DURAFIX® RAIL fixeert u formaten van A5 tot A3 formaat en zorgt u voor een uniforme uitstraling in administratie, productie en logistiek. Geschikt voor het ophangen van schema's, trainingen, handleidingen voor machines of loslijsten in het magazijn.

Een knip van de rol!
Met DURAFIX® ROLL biedt DURABLE een innovatieve oplossing die overal spontaan kan worden gebruikt. Geschikt voor aanbiedingen, promoties, architecturale plannen, mindmaps en factsheets op groot formaat. Snijd de magneetstrip af op de gewenste lengte, naargelang de grootte van uw document.

De rol is eenvoudig te transporteren en te allen tijde klaar voor gebruik. Met een doorsnede van ongeveer 14 cm per complete rol neemt DURAFIX® ROLL nauwelijks ruimte in beslag in de tas.

Alle producten zijn leverbaar vanaf oktober 2018 en te ontdekken op de Orgatec beurs in Keulen van 23 tot 27 oktober 2018. (hal 08.1 Stand A061).

Nuttige links:

Orgatec beurs:
http://www.orgatec.com

De producten online:
https://www.durable.nl/informeren-en-presenteren/presentatietoebehoren/zelfklevende-memorails.html

 

Contact
Kenneth Meirlaen - Marketing Manager Benelux
kenneth.meirlaen@durable.be
+32 9 281 26 47