Menu

Hulpmiddelen bij het Coronavirus

Het naleven van de opgelegde maatregelen door de overheid is van cruciaal belang tegen de verdere verspreiding van het Coronavirus. Zorg daarom dat werknemers, klanten of patiënten over passende informatie beschikken en zich op veilige afstand van elkaar begeven. DURABLE biedt alvast enkele hulpmiddelen. 

Gelaatsschermen: persoonlijke bescherming

DURABLE heeft een deel van zijn productie aangepast om gelaatsschermen te produceren. Uit het materiaal dat wordt gebruikt voor het produceren van mappen en badges worden er nu ook gelaatsschermen geproduceerd.

Onze gelaatsschermen bieden een fysieke barrière die de uitwisseling van spatten en druppels tussen mensen in direct contact tot een minimum beperkt.


Vraag een offerte aan >>

Voor kantoormedewerkers
Voor kappers
Voor winkelpersoneel
Voor kinesisten

Informatiekaders: voor mededelingen en waarschuwingen

DURAFRAME® informatiekaders zijn uitermate geschikt voor hygiënevoorschriften, signalisatie of mededelingen op medisch gebied.

• Een echte blikvanger dankzij het kaderkleur
• De informatie kan gemakkelijk vervangen worden
• Te bevestigen zonder gereedschap

 

Ideaal voor het communiceren van richtlijnen ivm het Coronavirus.

We hebben alvast enkele templates gemaakt die je gratis kan gebruiken.

Klik op onderstaande button om ze te downloaden.

Vloermarkeringen: voor het behoud van een veilige afstand

Om klanten de nodige afstand tot elkaar te laten behouden, zijn vloermarkeringen een nuttig hulpmiddel in openbare gebouwen. De zelfklevende vloerstickers van DURABLE zijn eenvoudig aan te brengen, zeer zichtbaar en slijtvast.

 

 

Afsluitbare afvalbakken: bijvoorbeeld voor papieren zakdoekjes, gebruikte mondmaskers, handschoenen

Om jezelf en anderen te beschermen gebruik je best papieren zakdoekjes en gooi je deze weg in een afsluitbare vuilnisbak. DURABIN is ideaal voor afval en dankzij het bijpassend deksel is hij helemaal afgesloten. Of kies voor een pedaalemmer, zo hoef je niet met je handen aan de afvalbak te komen, maar kan je hem gemakkelijk openen met je voet

Vloerstandaards: duidelijke informatie verschaffen

Een vloerstandaard is ideaal als wegwijzer of voor het meedelen van belangrijke informatie. Denk bijvoorbeeld aan "Verplicht gebruik van een winkelkar", "Gelieve 1,5 meter afstand te bewaren", "Reinig hier uw handen met desinfecterende gel" en dergelijke meer.

Verkrijgbaar met A4 paneel of A3 paneel.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

 

• Telefonisch: 0416 543 543

• Mail: durable@durable.nl