Menu

COFFEE POINT

COFFEE POINT.
ORDE IN DE KANTOORKEUKEN

 

 

 

NICE TO MEET -
ONTMOETINGSPLAATS VOOR NIEUWE IDEEËN  

Nieuwe ideeën komen vaak tot stand tijdens informele gesprekken tussen werknemers. Er wordt namelijk gefocust op communicatie en dialoog. Deze gesprekken zijn essentieel voor het succes van een bedrijf op lange termijn. Warme dranken zoals koffie en thee inspireren, stimuleren en maken integraal deel uit van deze sociale communicatie.

PRAKTISCHE ACCESSOIRES

DURABLE COFFEE POINT is de perfecte box waarin accessoires voor koffie of thee kunnen worden bewaard. Hij kan op verschillende plaatsen van dienst zijn: op kantoor of zelfs thuis. Dankzij de tijdloze kleur van de box kan dit innovatieve product worden geïntegreerd in vrijwel elke omgeving.  Het biedt een praktische oplossing voor het organiseren van koffie- en theehoekjes in keukens, vergaderzalen of ontspanningsruimtes.

De box wordt standaard geleverd met een ladeonderverdeler (COFFEE POINT CADDY) en een verdeelschaal (COFFEE POINT CASE). Een dienblad (COFFEE POINT TRAY) en een kleine afvalbak (COFFEE POINT BIN) vervolledigen het assortiment en zijn apart verkrijgbaar. Alle accessoires passen perfect in de box.

EEN COMPLETE SET

Dankzij de grote capaciteit heeft de catering box plaats voor veel accessoires zoals koffiecapsules, theezakjes, suikerzakjes, melkcups en dergelijke. De vier lades zijn voorzien van een ladestop en de bovenste lade is voorzien van een cilinderslot, zodat u uw belangrijke spullen veilig kunt opbergen. Het excellente materiaal en het vakmanschap van de COFFEE POINT bieden een duurzaam en professioneel gebruik. Alle onderdelen zijn gemaakt van kunststof van hoge kwaliteit. De accessoires zijn bovendien geschikt voor voeding en zijn vaatwasserbestendig.  

 

Een overzicht van de voordelen:

• Alle accessoires passen perfect in de box
• Bovenste lade met cilinderslot
• Lades zijn voorzien van een ladestop
• Uitgesneden handvatten op elke lade
• Antislip dankzij de rubberen voetjes