Menu

CAVOLINE® - Your cable manager

Kabelmanagement voor uw werkplek 


Georganiseerde kabels op de werkplek

Moderne kantoren zijn flexibel en open. Dit gaat gepaard met een groeiend aantal elektronische apparaten. Kabelmanagers spelen een belangrijke rol bij het flexibel, maar toch netjes en goed georganiseerd gereed houden van het grote aantal apparaten. Dit is niet alleen goed voor de efficiëntie en het aantrekkelijke uiterlijk van de werkplek, het is ook een onderdeel van de veiligheidsmaatregelen die wettelijk verplicht zijn om struikelgevaar door lelijke wirwar van kabels te voorkomen.

Focus op de essentie

Goed kabelmanagement betekent eenvoudigweg: alle soorten kabels optimaal organiseren en geleiden. Met een strak designconcept, hoogwaardige afwerking en slimme combinatiemogelijkheden staat CAVOLINE® voor een perfecte kabelorganisatie in het hele kantoor. Deze uitgebreide oplossing biedt kabelclips, klittenbandsluitingen en verschillende modellen kabelboxen.


Naar het volledige assortiment >>

Centraal in de serie staat: de CAVOLINE® Box

De CAVOLINE® BOX is het perfecte hulpmiddel voor het organiseren van zowel kabels als contactdoosstekkers. Het bureaublad ziet er direct opgeruimd uit, omdat de stekkeraansluitingen en overtollige kabellengtes in de aantrekkelijke doos verborgen zijn. Dankzij de compacte buitenafmetingen kan de CAVOLINE® BOX S ook op het bureaublad worden geploaatst, waar hij kan dienen als oplaadstation voor de Smartphone. De anti-slip basis zorgt voor een stevige grip.


Naar CAVOLINE® BOX S >>

CAVOLINE® assortiment

Gids voor kabelmanagement 

Het organiseren van een wirwar van kabels - hoe doe je dat? CAVOLINE® maakt hiervan een eenvoudige klus - geen professionele hulp nodig. Lees onze tips en trucs om te ontdekken hoe u dit kunt doen.

 

Kabels en korte afstanden. De door de fabrikant geleverde kabels zijn vaak extreem lang, zodat ze zoveel mogelijk toepassingen dekken. Daarom is het noodzakelijk om de kabels zorgvuldig te bundelen, te leggen of te vervangen door kortere kabels die in de gespecialiseerde handel verkrijgbaar zijn.


Kabelbeheerders voor elke situatie.
De zelfklevende kabelklemmen in verschillende afmetingen kunnen snel worden bevestigd op gladde oppervlakken en zorgen voor een veilige bevestiging en geleiding van de kabels, bijv. onder het bureau. Zelfklevende kabelbinders voorkomen gevaarlijke struikelgevaren, terwijl de kabelboxen de contactdoos en de kabelkluwen verbergen.

Veilige routing om kabelbreuk te voorkomen. Kabelbreuk moet worden vermeden, omdat lelijke bochten zowel de functionaliteit als de veiligheid in het gedrang brengen. Klittenbandsluitingen hebben bewezen zeer praktisch te zijn voor een individuele aanpassing. De CAVOLINE® BOX wordt ook geleverd met rubber beklede uitlaten voor een veilige kabelbegeleiding.


Eenvoudig schoon te maken. Opslag in kabelboxen beschermt de stekkerdozen tegen stof en kan zo de levensduur van elektronische apparaten verlengen. Goed georganiseerde kabels maken het ook gemakkelijk om werkplekken te reinigen.


Markeren in plaats van verstoppen.
Als kabelgeleiding over langere afstanden niet te vermijden is, kan dit zeer effectief worden omgezet in een eyecatcher. Er zijn tal van creatieve en inspirerende ideeën over kabelkunst.

Ontdek hoe je de kabelbox kan gebruiken: